Internet on demand

INTERNET WAAR EN WANNEER U DAT WILT

Internet on demand voorziet in toegang tot het internet waar en wanneer u dat wilt. Door gebruik te maken van 4G SIM-kaarten gecombineerd met professionele en moderne hardware, kunnen wij op (bijna) elke locatie in Nederland snel een internetverbinding tot stand brengen. Niks wachten op een aansluiting, in de meeste gevallen kunnen we u binnen 1-2 werkdagen aansluiten op het internet. En als er écht spoed is, lossen we dat samen met u op.

De oplossing die wij bieden is om 2 redenen uniek in Nederland:

FLEXIBILITEIT

U kunt bij ons net zo lang of zo kort als u wilt beschikken over internet. Dus of u nu een dag, een week, een maand of een jaar gebruik wilt maken van onze oplossing, dat maakt helemaal niet uit. En tussentijds de periode inkorten of juist verlengen kan ook, zonder vervelende boetes.

ONBEPERKT  DATA

Anders dan wat u gewend bent bij andere aanbieders van mobiele data, bent u bij ons niet gebonden aan een databundel. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw data verbruik want u heeft onbeperkt data tot uw beschikking. U betaalt voor de periode dat u gebruik maakt van de SIM, niet voor de hoeveelheid data. 1 Gig, 2 Gig, 10 Gig, het zegt toch helemaal niets, wat kunt u daar nou mee? U heeft gewoon een bepaalde periode internet nodig. Dát zegt u wel wat.

OPLOSSING

Feitelijk hebben wij dé oplossing voor iedereen die onbezorgd gebruik wil kunnen maken van een goede internetverbinding, waar dan ook in Nederland. Flexibel in te zetten en geen restricties op data verbruik. Dat is echt internet on demand.

Wij maken gebruik van het mobiele datanetwerk van T-Mobile. Dit netwerk is de afgelopen jaren in onafhankelijke tests keer op keer als beste datanetwerk uit de bus gekomen. Dit is ook niet verwonderlijk als u zich realiseert dat T-Mobile de afgelopen jaren haar mobiele netwerk volledig heeft vernieuwd en continu bezig is de capaciteit van haar netwerk te vergroten.

SIMs

De SIMs die wij gebruiken zijn 4G SIMs die de hoogst beschikbare datasnelheid bieden. De SIMs worden niet ‘geknepen’ (d.w.z. dat de datasnelheid verlaagd wordt) bij het bereiken van een bepaald data verbruik, noch zit er een data limiet op de SIMs. Zolang u de SIM gebruikt, heeft u onbeperkt data tot uw beschikking.

 

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Bel 085-0470029 of stuur een email naar contact@internetondemand.nl